Svinebrug synonym

SVINEBRUG – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 2 løsningsforslag for ordet SVINEBRUG som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til SVINEBRUG.

Synonymer for SVINEBRUGET – Krydsord

Synonymer for SVINEBRUGET

Liste over synonymer til det ord SVINEBRUGET og 41 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

svinebrug — sproget.dk

svinebrug substantiv, intetkøn (opslaget er forkortet – læs hele artiklen på ordnet.dk) -et, -, -ene [ˈsviːnə-] • landejendom hvor der produceres slagtesvin …

svinebrug — Den Danske Ordbog – Ordnet

Søgning på “svinebrug” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.

svinende — Den Danske Ordbog – Ordnet

1. gøre meget beskidt og grim. Synonymer mere formelt grise til tilsvine.

Iseki lancerer økonomimodel med 39 hk – Effektivt Landbrug

Iseki lancerer økonomimodel med 39 hk

1. aug. 2016 — Ordet enkel er ikke synonym for primitiv, når det gælder Iseki TLE … I stedet for at dyrke 2. års hvede i sædskiftet, vil et svinebrug med.

Hvis kunderne primært har brug for 39 hk trækkraft, og en kompakttraktor alle kan køre, er Iseki TLE 3400 Economy det helt rigtige valg påstår HCP Nordic.

Untitled – Aalborg Kommune

Vi har også en forpligtigelse overfor det store svinebrug på Kyømarksvej 6, med at kunne … Forsyning og anden navngivning bruges som synonym for Aalborg.

Synonym for Landbrug – Synonymbog.com

Beskrivelse og synonymer for ordet Landbrug. … Landbrug — Synonymer, betydning og anvendelse. Vi fandt 6 synonymer for landbrug. Se nedenfor hvad landbrug …

Valtra i metallic sort eller racing orange – LandbrugsAvisen

Valtra i metallic sort eller racing orange | LandbrugsAvisen

… lyder det i en pressemeddelelse fra den finske Agco-ejede traktorproducent. Den orange farve er synonym med racerbiler og derudover perfekt til.

Metallic sort eller racing orange. Nu har Valtras kunder to nye farver at vælge imellem, når den nye traktor skal konfigureres. Den sorte har længe været et ønske fra kunderne, men hidtil har de selv måtte stå for farveskiftet, lyder det i en pressemeddelelse fra den finske Agco-ejede traktorproducent. Den orange farve er synonym med racerbiler og derudover perfekt til

30 år med fokus på dyrevelfærd – Maskinbladet

30 år med fokus på dyrevelfærd | Maskinbladet

22. mar. 2022 — I 2022 er Frilandsgris sammen med Dyrenes Beskyttelses røde mærke “Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse” blevet synonym for Frilandsgris og det …

I 30 år er Frilandsgris blevet anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.

Keywords: svinebrug synonym