Nu sner det nu sner det tekst

NU SNER DET, NU SNER DET… – Hverken fugl eller fisk

NU SNER DET, NU SNER DET… – Hverken fugl eller fisk

19. jan. 2006 — Nu sner det, nu sner det jeg ligger her og ser det hver eneste gang jeg har en streg og næse på så sner det. De andre, de andre

Nu sner det, nu sner det

Nu sner det, nu sner det. Nu sner det, nu sner det jeg ligger her og ser det hver eneste gang jeg har en streg og næse på så sner det. De andre, de andre.

NU SNER DET, NU SNER DET – Underet er, at vi er til

Underet er, at vi er til: NU SNER DET, NU SNER DET

16. feb. 2011 — Nu sner det, nu sner det. jeg sidder her og ser det. og jeg må gerne komme ud i det. fordi jeg skal på arbejde.

Børnesang – Biblioteksvagten

Børnesang

… har et omkvæde eller et vers som lyder således: ‘Nu sneer det, nu sneer det, … den? og hvorledes lyder resten af teksten? og hvilket år blev den udgivet?

Der findes en børnesang som har et omkvæde eller et vers som lyder således: ‘Nu sneer det, nu sneer det, jeg sidder her og ser det, men jeg må ikke komme ud fordi jeg er forkølet.’Hvor er sangen fra? hvem har skrevet den? og hvorledes lyder resten af teksten? og hvilket år blev den udgivet?

Nu sner det – song and lyrics by Povl Kjøller – Spotify

Nu sner det – song and lyrics by Povl Kjøller | Spotify

Nu sner det. Povl Kjøller. 20112:15. Sign in to see lyrics and listen to the full track. Sign up. Povl Kjøller. Artist. Povl Kjøller …

Listen to Nu sner det on Spotify. Povl Kjøller · Song · 2011.

Det sner, det sner

Sangtekst. :/Det sner! Det sner! … sner. C det sner det sner. C. Sne. G7 en. – dal er. – ned. C. Nu … sner, det sner. Tekst & Musik: Anne Hussmann 2015.

Keywords: nu sner det nu sner det tekst