Kriminalforsorgen kontakt

Direktoratet for Kriminalforsorgen

Direktoratet for Kriminalforsorgen – Kriminalforsorgen

Steder og kontakt ; Aabenraa Arrest. Haderslevvej 1 A 6200 ; Aalborg Arrest. Anders Borks Vej 3 9000 ; Aarhus Arrest. Christiansgade 1 8000 ; Assens Arrest.

Direktoratet for Kriminalforsorgen varetager den overordnede strategi, styring og koordinering på tværs af hele kriminalforsorgen.

Steder og kontakt – Kriminalforsorgen

Det er vigtigt, at I har mulighed for at opretholde kontakten, mens et familiemedlem er varetægtsfængslet eller afsoner en straf.

Find adresser og andre kontaktdetaljer på alle kriminalforsorgens institutioner.

Kriminalforsorgen – Kriminalforsorgen

Steder og kontakt. Kommuner · Grønland · Produktion · International · Cookies · Whistleblowerordning · Medarbejderstøtte · Få teksten læst højt.

Vi driver landets fængsler og fører tilsyn med dømte i frihed. Vi hjælper folk sikkert videre til et liv uden kriminalitet.

Steder og kontakt – Kriminalforsorgen

Personalet kan også hjælpe med kontakt til politiet, hvis der er behov for det. Man kan få kontakt med en advokat, og i forbindelse med grundlovsforhøret …

Her kan man få hjælp – Kriminalforsorgen

Kriminalforsorgens hovedopgave er at medvirke til at begrænse kriminalitet ved … Læs om kriminalforsorgens opgaver og organisering. … Steder og kontakt.

Om kriminalforsorgen

Om kriminalforsorgen – Kriminalforsorgen

presse@krfo.dk · 7255 4141 · +45 7255 4141. Læs mere. Nyheder · Pressebilleder · Kontaktpersoner · Kontakt en indsat.

Kriminalforsorgen driver de danske fængsler og arresthuse og fører tilsyn med dømte uden for fængslerne.

Kontaktpersoner – Kriminalforsorgen

Kontaktes vedrørende konkrete klientsager samt om indkaldelse til afsoning i fængsel. Telefon: 7255 4332 man-fredag kl. 09.00-12.00, e-mail keh@krfo.dk …

Områdekontoret i København – Kriminalforsorgen

Kriminalforsorgen formidler gerne kontakt til indsatte i vores institutioner, men det sker anonymt. Vi oplyser ikke, hvem der afsoner på vores institutioner …

Kriminalforsorgen har inddelt landet i fire områder med hvert sit områdekontor: Hovedstaden, Sjælland, Syddanmark samt Midt- og Nordjylland.

Kontakt en indsat – Kriminalforsorgen

Fængsel. . Kriminalforsorgen ledes af direktør Ina Eliasen. Kriminalforsorgen skal sikre, at domstolenes domme bliver ført ud i livet på den bedst …

Vil du i kontakt med en indsat i et fængsel? Der er to procedurer, alt efter om det er en navngiven person eller en case, du leder efter.

Kriminalforsorgen – Justitsministeriet

Keywords: kriminalforsorgen kontakt