Dsb kort

DSB Pendlerkort | Ét kort til dig der pendler med tog, bus og …

DSB Pendlerkort | Ét kort til dig der pendler med tog, bus og metro

Med et DSB Pendlerkort kan du rejse frit med både tog, bus og metro, i dine valgte zoner, til en fast, lav pris. DSB Pendlerkortet købes i DSB app’en, og det er …

Et DSB Pendlerkort er ikke kun til rejser med tog. Det er et personligt periodekort til både tog, bus og metro (med metro-tillæg).

Kort og billetter til dig er ofte rejser på samme strækning – DSB

Kort og billetter til dig er ofte rejser på samme strækning | DSB

DSB Pendlerkort. Rejs alt det, du vil, i dine valgte zoner til en fast, lav pris – også i weekenden og på helligdage.

Rejser du ofte på samme strækning til arbejde, uddannelse eller fritidsaktiviteter? Uanset alder findes der produkter til næsten alle slags rejsemønstre.

Pendler- og periodekort – København – DSB

Pendler- og periodekort

Ja. Pendler20 kan købes til børn og voksne. Hvis du er pensionist, kan du også købe det, men det skal være som et Pendler20 kort til voksen.

Find kort, billetter og services til toget – DSB

Find kort, billetter og services til toget

Find den billet eller det kort, der passer bedst til dit rejsemønster. Brug filtret og vælg din kundetype, hvor du rejser og hvor tit du skal rejse.

DSB Øresundskort | Til dig der ofte rejser mellem …

Med et DSB Øresundskort kan du frit rejse mellem hovedstadsområdet og Sydsverige. Kortet er gyldigt i tog, S-tog, lokalbane og bus. Øresundskortet købes i DSB …

Med rejsekort har du altid din billet ved hånden | DSB

Rejsekort | Med rejsekort har du altid din billet ved hånden | DSB

Slip for at holde styr på zoner og billetter. Med et rejsekort er du altid klar til at rejse med bus, tog og metro i hele landet. Husk at checke ind ved rejsens …

Rejsekort findes i mange varianter alt efter, hvilket behov du har. På rejsekort.dk kan du finde ud af, hvilket Rejsekort som passer bedst til dig.

Glemt Kort – DSB

DSB Plus | Slip for kontrolafgiften

Glemt Kort er en service, du kan tilmelde dig, når du har en DSB Plus profil, er fyldt 12 år, og rejser med pendlerkort. Hvordan fungerer det? Når du er …

Er du tilmeldt Glemt Kort, kan du nøjes med at oplyse dit CPR-nummer, hvis du har glemt dit pendlerkort eller din mobil er løbet tør for strøm.

Billetter og kort – DSB

Billetter og kort

Billetter og kort · DSB Orange · Pladsbilletter · Enkelt- og returbilletter · Ungdomskort · Erhvervs- og virksomhedskort · Månedskort · Rejsekort · Udlandsbilletter.

Kort og billetter til voksne – DSB

Kort og billetter til voksne | DSB

Du skal have voksenbillet hos DSB, når du er fyldt 16 år. Læs mere om, hvilke kort og billetter vi har til voksne, der rejser sjældent eller ofte med toget.

Keywords: dsb kort, tog kort, periodekort dsb, tog kort danmark, dsb tog kort, månedskort dsb pris, dsb periodekort priser