5 tøj butikker, du skal kende

Posted by in Uncategorized on Apr 17, 2017

De gode butikker, der fører de mindre mærkevarer, du kun kan finde hos dem og få andre steder, er svære at finde. Specielt for os i lille Danmark. Kig ud over landets grænser. Husk på, vores lille land er ikke så interessant.

Tag til Storbritannien. Her finder du de interessante butikker, der fører produkter, du kun kan finde hos dem.

Spørgsmålet, der bliver stillet igen og igen, er, hvad nu hvis, tøjet ikke passer? Troværdighed er vigtigt. Desværre er fuskere-webshopsene blevet bedre. Designet er flottere og bedre – som vi ofte dømmer sider for.

Kig på sider som Trustpilot. En almindelig google-søgning bør også give dig en idé om, du i det hele taget kan stole på siden, du har besøgt. 

Sådan ved du, om du kan stole på dem

Brug Google. Søgemaskinen der gemmer på al den information, du turde drømme om. Her kan du få svaret. Brug også sider som Trustpilot. Gå ind på den international .com side, så vil du kunne finde webshops, der går ud over Danmarks grænser.

Dem, du nok ikke kender

De gemmer sig ikke. De vil gerne frem, men fokuserer på deres eget land. England er stort nok i sig selv. Husk på, de vil tjene penge. De kan lige så godt bruge marketingsbudgettet inden for deres egne grænser, når nu det er så stort.

1. Asos.com
De unge kender den og bruger den. Alle aldre bør kunne finde noget herinde. De unge er bare hurtigere fremme. Siden er et besøg værd. Du vil sommetider støde på rabatter (så det batter). Op til 70% rabat er slet ikke unormalt.

De laver også selv tøjet. Tøjet er i HM kvalitet. Lidt bedre, måske. Designet er i fokus hos HM, men Asos gør det bedre og anderledes.

2. Endclothing
Kun til mænd. Sko er deres store fordele. De får ofte de nyeste og bedste sneaks, før alle andre. Leveringen til Danmark er nem og ligetil. De bruger GLS, så du slipper for en langsom PostNord leverance.

3. Topman.com
For mænd og kvinder. Alle kan bruge den. Hvis du er på udkig efter tøj, der er billigt, er det her stedet. Størrelserne herinde er sommetider store i størrelsen. Gå en størrelse ned, hvis du vil købe deres eget mærke.

4. Far Fetch
En luksuriøs side. De sælger produkter, du ikke kan finde i Danmark. Selv de små niche butikker i København, får ikke lov til at sælge de her produkter.

Black Friday er en begivenhed, de nyder godt af. I 2016 gav de enorme rabatter, så de er ikke arrogante. De vil gerne give gode priser og det gør de.

5. Mr. Porter
En anden luksuriøs side – noget, de er gode til i England. Det er lidt en sjov oplevelse, at købe tøj herinde fra. De gør en hel del ud af det. Forskellen mellem Mr Porter og Far Fecth er rabatter – det ord kender de slet ikke hos Porter.

Til gengæld får du en flot pose/taske, når køber tøj herfra.

God tøj- og tilbudsjagt.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *